Sommertræning

I sommerhalvåret (ca. sommertid start – sommertid slut) trænes der tirsdag og torsdag 18.00, lørdag kl 9.30 og søndag kl. 9.00

Tirsdag og torsdag er ture på ca. 50-60 kilometer med fokus på intervaller. Der deles op i 2-3 grupper afhængig af antal deltagere og deres individuelle styrke. Der samles op undervejs så alle kommer med hjem. Træningen styres af en uddannet træner og der er kaptajner i alle grupper.

Lørdagsgruppettoen er en længere tur, 60-90 km i jævnt tempo med et mere socialt fokus. Lørdag er en god tur for nye medlemmer og folk der ikke vil have syre helt op i ørerne. Typisk gennemsnitsfart 26-28 km/t. Turene guides af en gruppe kaptajner. Vi deler os typisk op i mindre grupper á 6 - 8 ryttere. Der vil ofte også være nok ryttere til en hurtigere gruppe om lørdagen.

Søndag er en længere og hurtigere tur. Typisk 90 - 100 km med en gennemsnitsfart på +31 km/t og intervaller undervejs. 

Alle træninger og ture starter ved klubhuset. Tilmelding til træning på vores lukkede facebookside "BBC - Klubhus - Medlemmer", så trænerne kan se hvor mange der deltager. Her kan du også se detaljer om træningen, som fx. rutevalg og intervaller. 

Du finder eksempler på vores typiske landevejsruter her: Ruter landevej