Overvejer du cykelklub?

03-03-2022

Er du helt ny på racercykel og/eller gravel? Eller cykler du måske alene, men overvejer at prøve en cykelklub? BBC har plads til alle, som vil prøve organiseret cykling.Vi er en klub med mere end 120 medlemmer, egne trænere, og med eget klublokale på Hestkøbgaard. 

Du lærer at cykle i gruppe, kommer til at kende mange nye fede ruter og du kan træne på det niveau, der passer dig bedst. Og så bliver du en del af et fællesskab, som først og fremmest elsker cykling og naturen - og at holde sig i god form.

Har du spørgsmål til udstyr og lign. finder du sikkert nogle erfarne BBC'ere, som kan give dig et par gode råd. Vi har også en rabataftale med en af de bedste cykelshops i Nordsjælland. 

Vi har hold på tre niveauer, og tilbyder et bredt program fra motionist til eliteniveau. Du kan læse mere om vores introprogram her på siden, og hvis du allerede er godt i gang med cykling, kan du læse mere om vores faste træning, arrangerede ture herhjemme og i udlandet, licens- og  motionsløb, og meget andet.

Kontakt os på kontakt@birkeroedbc.dk - eller bare mød op til en hverdagstræning eller weekendtur ved klubben. Tidspunkterne finder du i kalenderen. Kør evt. med nogle gange inden du melder dig ind. Det koster kun 600 kr. om året at være medlem hos BBC, og det inkluderer alt arrangeret træning og en række klubevents, som f.eks. værkstedsaften, foredrag om træning, sæsonåbning og sommerfest..

Vi glæder os til, at cykle med dig :-)

Mvh Birkerød Bicycle Club