Introforløb - 6 torsdage i foråret - første gang 5. maj 2022 kl. 18

Er du en af de mange, der har investeret i en racercykel – og bruger den til ture alene, sammen med et par venner nu og da eller til sommerpendling til og fra arbejde? Så kan det være at Birkerød Bicycle Clubs introforløb i foråret er noget for dig.

Forløbet er målrettet nye medlemmer, der har lyst til at prøve kræfter med landevejscykling sammen med andre. Du får hjælp til at komme over de første udfordringer med at køre i en gruppe, og du lærer lidt teknik - så du hurtigt kan nyde cyklingen, fællesskabet og den nordsjællandske natur sammen med andre.

Vi mødes seks gange til introtræning, og tempoet bliver så alle kan følge med, alle har det sjovt - og alle bliver udfordret. Programmet varierer fra gang til gang, så vi kommer rundt om kørsel i gruppe, kørsel to og to, svingteknik, tegngivning, mm.

Mødestedet er vores klubhus på Hestkøb Vænge 4 i Birkerød (lige ved golfklubbens parkeringsplads). Når du har gennemført introforløbet er du klar til at deltage i klubbens almindelige træninger og ture, hvor der både tirsdag, torsdag og lørdag er træning og ture for ryttere på alle niveauer.

Har du lyst til at være med? Opret en profil på hjemmesiden under login og tilmeld dig under aktiviteter, events. Har du spørgsmål til introforløbet, er du velkommen til at skrive til kontakt@birkeroedbc.dk eller ringe til John Sørensen, 24 24 94 00 eller Morten Tamstorf, 40 62 70 60. Forløbet koster kr. 300. Efter velgennemført introforløb har du mulighed for at melde dig ind i klubben til en reduceret pris på kr. 300 for resten af året (normalt kontingent er kr. 600).