Log på Registrer

Log på

Klubben

BBC blev stiftet i 1998 af en flok cykel-entusiaster i Birkerød. Med tiden er klubben vokset til omkring 150 medlemmer, hvoraf en hel del er kvinder. Klubben er kun for voksne.

Som mennesker er vi en broget flok. Der er yngre og ældre, supermotionister og dem som sætter det sociale højere end cykelløbene. Der er dog et fællestræk: Vi passer på hinanden i trafikken og sørger for, at ingen bliver efterladt. Et af midlerne til dette er en niveauopdelt træning, så alle træner på et niveau der passer dem. Hver gruppe har en kaptajn, som sørger for at reglerne – både de skrevne og uskrevne – overholdes. Selve træningen planlægges af klubbens DCU-uddannede trænerstab.

Klubbens medlemmer deltager i en lang række motionsløb både i og uden for Danmark. Højdepunkter i Danmark er bl.a. Ullerødløbet, Grejsdalsløbet og, for de mere hærdede, Sjælland Rundt. Mange af klubbens medlemmer deltager i løb som La Marmotte i Frankring og Claude Criquielion i Belgien.

BBC er også stærkt repræsenteret i Sommercup’en, og det er blevet til en række podiepladser gennem tiderne.

December   2017
M T O T F L S

Adresse & klublokale:

Birkerød Bicycle Club
Hestkøb Vænge 4
3460 Birkerød

CVR-nr. 36250127

Skriv til os via kontaktformularen.

På hjemmesiden er det muligt at betale kontingent og tilmelde sig særlige events mod betaling.

Betalingen håndteres af QuickPay og der opkræves ikke gebyr for transaktionen. Det er muligt at benytte følgende betalingsformer:
dankort

Læs vores handelsbetingelser.